Referenties

“De gesprekken met Sofia zijn prettig, to the point, met gevoel voor humor en zonder aan scherpte te verliezen. Sofia vraagt door, komt terug op de kern en legt daarmee de vinger steeds weer op de juiste plek. Onze gesprekken leveren me iedere keer weer een nieuw inzicht of ander perspectief op, waar ik concreet mee verder kan. Sofia is een geweldige coach die ik van harte kan aanbevelen!”

Rolinka Kattouw

54 jaar

“Sofia is een coach die zonder oordeel kan luisteren, scherpe vragen stelt en veel waarneemt tijdens het gesprek. Zij weet op een vriendelijke manier een duidelijke spiegel voor te houden. Daarmee kreeg zij mij vaak vanuit mijn hoofd terug in mijn lichaam. En heeft zij mij bewust gemaakt van een aantal blinde vlekken die mij belemmerden in mijn dagelijks leven. Dankjewel!”

Adriaan

43 jaar

“Sofia is een gecertificeerd coach en maakt door haar hartelijke en warme persoonlijkheid echt verbinding met de coachee. Ze heeft volledige aandacht voor de coachee, ze is objectief, ondersteunend, onbevooroordeeld en positief. Ze stelt vragen die de coachee aanzetten tot nadenken met als doel dat de coachee zelf het antwoord kan vinden op zijn of haar coachvraag. Dit maakt de coaching van Sofia zeer effectief. Met andere woorden: ik kan Sofia zeker van harte aanbevelen als coach!”

Macha Huele-Quesnel

45 jaar

“Ik heb contact met Sofia gezocht in verband met mijn coachvraag. Ik merkte namelijk op dat mijn bevlogenheid en energieniveau door diverse externe omstandigheden afnam. Sofia heeft in 5 sessies de diverse open vragen gesteld en daarop doorgevraagd om de dieperliggende actoren te achterhalen. Ze heeft ook inzichten gegeven in de theorie, waardoor ik handvatten kreeg om belangrijke zakelijke keuzes te maken en mijn eigen ‘radartjes’ veel meer centraal te stellen. Mede hierdoor heb ik de keuze gemaakt om voorlopig te stoppen als fulltime ondernemer. Sofia is een vriendelijke en toegankelijke coach, waar ik in korte tijd een uitstekende vertrouwensband mee heb opgebouwd. Het gewenste resultaat voor mijn coachvraag heb ik behaald. Nogmaals dank Sofia!

Ferdinand W

36 jaar

‘Ik heb Sofia leren kennen als iemand die goed luistert en in het moment het gesprek met je voert. Door haar manier van vragen stellen zet ze je eigen denkproces in gang om antwoorden te vinden op een dieper niveau. Ze legt makkelijk verbanden en weet op een luchtige manier diepgang te bereiken. Hierbij zet ze regelmatig haar humor in, waardoor er een mooie balans tussen inspanning en ontspanning ontstaat. Voor mij is ze een hele waardevolle gesprekspartner.’

Irmi Stegeman

43 jaar

Sofia Karlsson

Coaching & Consulting

Mail: mail@sofiakarlsson.nl

Telefoonnummer: 06-417 80 758 

KvK: 74660152